Munkaadóknak

A lehetetlenre is vannak jelöltjeink!

  • A hazai és a nemzetközi munkaerő-közvetítésben és fejvadászatban ugyanúgy otthon vagyunk

  • Alaposan, maximális figyelemmel mérjük fel a munkaadói igényeket

  • A szakmai és emberi jellemzőket egyaránt figyelembe vesszük a kiajánlásoknál

  • Megtaláljuk a megfelelő jelöltet, és garanciát vállalunk érte

  • Az új munkatárs beilleszkedését utánkövetjük, igény esetén segítséget nyújtunk

Miért dolgozzon velünk?

INNOVATÍV toborzási stratégia és módszertan

A legmodernebb technikák online és közösségi toborzási csatornák felhasználásával

A klasszikus, megszokott munkaerő-toborzási eszközök, pl. hirdetés feladása helyett és az adatbázisok szűrésén túl csapatunk innovatív és hatékony technikákat alkalmaz a tehetségek mielőbbi felkutatásában. Kreatív és újszerű toborzási módszereinkkel mind az aktív, mind a passzív álláskeresők táborát feltérképezzük.

  • Hatékony toborzási stratégiát állítunk össze a mindennapos toborzási trükkök, karriertanácsadás alapján

  • A jelölteket összetett szűrési módszerekkel kutatjuk fel

  • Az online toborzási módszerek mellett a személyes kapcsolatépítésre fókuszálunk, megragadjuk a lehetőséget, hogy szakmai fórumokon, találkozókon is bevonzzuk a tehetségeket, szakértőket

  • Kiterjedt jelöltbázisra, kapcsolati hálóra, ajánlási rendszerre támaszkodunk

Tapasztalataink szerint nehéz..

A Skawa megoldás

1. Megtalálni a megfelelő képességekkel és motivációval rendelkező munkatársat
Feltérképezzük az adott szakmai szegmenst, vizsgáljuk a versenytársak stratégiáit és egyedi módszereinkkel felkutatjuk a potenciális jelölteket. Jelöltjeinket szakmai rendezvényeken és meetup-okon is keressük. Egyetemi, sőt középiskolai együttműködéseink során a jövő tehetségeit is elérjük.
2. A túl sok a szűrési fázison végigmenni, ami a kiválasztási folyamat elhúzódásához vezet
HR és szakmai szűrést is végzünk. Nem csak az aktuális technikai tudást mérjük fel, hanem a céges kultúrába és a csapatba legjobban illő személyiséget találjuk meg.
3. A kiválasztási folyamat során fenntartani a gördülékeny kommunikációt és elkerülni a félreértéseket
A munkaadó partnerünk és a jelöltek folyamatos támogatásával biztosítjuk a gördülékeny kommunikációt. Hiszünk az egyenes, őszinte kommunikációban, a folyamat során mindkét fél érdekeit képviseljük.
4. Kikerülni az ajánlatadási fázist buktatóit; a bértárgyalás során félrecsúszhat a kommunikáció; elhúzódhat a hivatalos ajánlat kiadása
A jelölttel és a munkaadóval folyamatos kapcsolatban vagyunk, visszajelzést adunk, igényeiket egyeztetjük. A jelöltet motiváljuk a kiválasztási folyamat során. Szükség esetén biztosítjuk a jogi hátteret.
5. A szervezeti kultúrába való beilleszkedés nehézségekbe ütközhet
Jelölt-utánkövetés: mivel a jelölttel bizalmi kapcsolatot alakítunk ki a kiválasztási folyamat során, ezért biztatjuk a beilleszkedéskor esetlegesen felmerülő problémák megosztására, így visszacsatolást tudunk adni a vállalat vezetőségének.
6. Komoly kihívást jelent hiteles szakmai tudással és NEMZETKÖZI tapasztalattal is rendelkező munkaerő-közvetítő irodát találni IT és műszaki toborzás-kiválasztás területen
A Skawa szoftverfejlesztő csapata rendszeres szakmai képzést és folyamatos támogatást biztosít a HR divíziónk számára. Technikai/technológiai kérdésekben kijelölt szakmai mentorok segítik a munkánkat. Nemzetközi munkavállalók esetén segítünk megszerezni a munkavállalói engedélyt. Igény szerint jogi segítséget nyújtunk (pl. családegyesítés) és segítjük a kezdeti beilleszkedést (pl. szállásszerzés).

Segíthetünk? Várjuk a hívását, vagy írjon nekünk:

Hajzer Júlia

Recruitment Business Partner

jhajzer@skawa.hu

+36 30 820 0164

Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk