A kiválasztási folyamat

Pályázatod során a Skawánál az alábbiakra számíthatsz:

A honlapunkon történő bejelentkezésed után telefonon megkeresünk, röviden átbeszéljük az elvárásaidat egy új lehetőség kapcsán, és tájékoztatunk az általad megpályázott pozíció részleteiről.

Ha az állásajánlat valóban felkeltette az érdeklődésed, akkor első körben egy névellenőrzésre küldjük át az adataidat (név ÉS születési dátum) az adott partnercég HR kapcsolattartója számára. Ez lehetőséget biztosít számára, hogy elvégezzen egy adatbázis-ellenőrzést. Így írásos megerősítést kapunk arról, hogy 1 éven belül nem volt aktív pályázatod, illetve hogy más úton nem került be az önéletrajzod a rendszerünkbe. Ez a lépés olyan esetekben fontos és releváns, amikor az adott vállalat több munkaerő-közvetítő iroda szolgáltatását is igénybe veszi, illetve ha már kiterjedt jelölt állományú adatbázissal rendelkezik. A névellenőrzés eredményéről mindenképpen tájékoztatunk Téged.

A következő lépés egy személyes interjú a Skawa irodájában.

Személyes interjú

Az interjú időpontjával kapcsolatban rugalmasak vagyunk, akár kora reggeli vagy esti órák is szóba jöhetnek. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenki rendelkezik rugalmas munkaidővel, s így szabadságot sem szükséges kivenned az első találkozó kapcsán.

Ha esetleg nem Budapesten élsz vagy sűrű az időbeosztásod, telefonon vagy más csatornán keresztül is megoldható az interjú lebonyolítása.

Ez általában HR kör, részletesen beszélünk a tanulmányaidról, eddigi szakmai tapasztalatodról, a váltási motivációdról és jövőbeli terveidről. Az interjú egy része angolul zajlik a nyelvtudásod szintjének felmérése céljából. Előfordulhat, hogy már ebben a kiválasztási fázisában szükséges egy szakmai feladatsort kitölteni a megpályázott pozíció kapcsán.

Az elvárásaidnak megfelelően teljeskörűen tájékoztatást nyújtunk a partnercégeinkről, a vállalati kultúrájukról, szervezeti felépítésükről és az általuk kínált lehetőségekhez kapcsolódó munkakörről és juttatási csomagról.

Aktuális állásajánlataink

Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk