Rólunk

A Skawánál szívügyünk, hogy valódi értelme legyen annak, amit csinálunk. Ne a fióknak fejlesszünk, hanem amit létrehozunk, azt sokan és örömmel használják, és így tegyük jobbá mindannyiunk életét.

Mindezek szellemében született meg az Árminimum és a Jószaki is: az egyik ma már több százezer embernek könnyíti meg a lakásvásárlást, míg a másik a lakás felújításakor segít jó szakembert találni. Az otthonrol.hu crowdsourcing rendszerünk kismamák és megváltozott munkaképességűek számára kínál otthonról végezhető elosztott munkát az interneten keresztül. A tervezett pár száz helyett ma több, mint 80,000 regisztrált távmunkással működik.

Verticle Line

Életünk java részét munkával töltjük, ezért a még több profitnál sokkal többre értékeljük az értelmes munkát, a közös alkotás örömét és egymás inspiráló társaságát.

Quote

Időnk nagyobbik részét flow-ban, a maradékot chill-ben töltjük. Ha fizetnünk kellene, akkor is pont ezt csinálnánk :)

Quote

Mi a Skawa filozófiája?

Verticle Line
Rolunk One
A kicsi bors lelkesítő ereje

Egészen kicsiben, kétszemélyes cégként kezdtük. Az így megszokott közvetlenséget, egymásra hangoltságot sikerült a növekedéssel együtt megtartani, és a cégkultúránk részévé tenni. Nagyon tudatosan figyelünk rá, hogy minden újonnan érkező munkatársat ugyanaz a családias, befogadó légkör fogadja, ami bennünket is nap mint nap

Rolunk One
A munka érdeme és értelme

Számít a munkád. Együtt képesek vagyunk bármin változtatni, jó dolgokat létrehozni. Minőséget készítünk, ez fontosabb a határidőnél.

Rolunk One
Inspiráló spirálban

A kreatív, mégis jól szervezett káosz lételemünk, amely folyamatosan inspirál mindannyiunkat. A megoldásainkban közös, hogy hagyományos módszerekkel létre sem jöttek volna, mindhez kellett a kereteken áthágó, forradalmi gondolkodás. (Out-of-the-box thinking.) A “mi lenne ha”-érzés minden napunkat átszövi: bármelyikőnktől is származzon egy ötlet, támogatjuk, segítjük a megvalósulását.

Rolunk One
Új tech trend? Jöhet!

Legújabb, state-of-the-art technológiákat használunk, a programozás a hobbink (we love coding). Rendszeresen tartunk Game Jam hétvégéket, ahol együtt fejlesztünk egy jól definiált, közösen kitalált pet-projektet.

 

Egyetemistákat, sőt érdeklődő középiskolásokat is szeretettel várunk. Nyári gyakornoki programunk, illetve az Erasmus-ösztöndíj keretében rendszeresen dolgoznak nálunk hazai és külföldi diákok.

Verticle Line
 

Nyári gyakorlat

Rendszeresen fogadunk nyári gyakorlatra egyetemistákat, akik belekóstolhatnak a startup-műhely működésébe. A gyakorlat során az őket érdeklő területen képzést, folyamatos támogatást biztosítunk, ráadásul az éppen futó projektekben önálló feladatokat kapnak.

Referenciák

A csapat

Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk