A csapat

Benedek Gabriella

slow.HR tanácsadó

Közösségfejlesztő szakember. A slow.HR koncepciójával 2013-ban kezdett foglalkozni, amely, úgy véli, Magyarországon hiánypótló szerepet tölthet be a tehetségek megtalálása és megtartása szempontjából kiemelkedő IT-s start-upok világában.

Jellemzően tanácsadási , értékelő- és fejlesztőfolyamatok, képzések, közösségi konfliktuskezelési, illetve szervezetfejlesztés jellegű munkafolyamatokat tervez és menedzsel, a for profit és a civilszervezetek világában egyaránt. Munkáját a közösség, a részvétel és a szolidaritás értékei irányítják, valamint a pozitív változásokban motivált partnerek messzemenő tisztelete, és a változások kiszámíthatatlan voltának elfogadása jellemzi. Családjával jelenleg Budapesten él.

“A fejlesztőmunkában a partnerekkel közös alkotás lehetőségét látom, munkámban az álmok és a tettek egyensúlyát keresem, ahogy az életemben is.”

A Skawa Innovations, a Foresee Kutatócsoport, a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány munkatársa, a Ferencvárosi Közösségi Alapitvány leköszönő elnöke, a közösségi alapítványok hazai elterjeszésének egyik motorja, a Közösségfejlesztők Országos Egyesülete felügyelőbizottságának tagja, és az Európai Közösségfejlesztő Hálózat (EuCDN) magyarországi partnere.

gbenedek@skawa.hu

+36 70 6131965


Rólunk

A csapat

Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk