Startupok

Termékeink

Technológiáink

Google Cloud Platform & AppEngine

Google-infrastruktúrán alapuló robusztus, megbízható és skálázható környezet. Számos modult használunk fejlesztésre, adattárolásra, hosztolásra, stb.

Java

Fő termékeink Java programozási nyelvben íródtak, mely egy komoly múlttal rendelkező, kipróbált, kiforrott nyelv, kiváló támogatással. Ez biztosítja, hogy termékeink gyorsak és biztonságosak maradjanak.

Flutter + Dart

Mobil alkalmazásaink és főbb webes felületeink készítéséhez Flutter keretrendszert és Dart programozási nyelvet használunk. Ez biztosítja a gyors és biztonságos fejlesztést, és a különböző platformok közötti átjárhatóságot.

Nyílt nap

Szeretnéd látni, hogy min és hogyan dolgozunk? Gyere hozzánk nyílt napra! Szívesen megmutatjuk az aktuális fejlesztéseinket, megvalósítás alatt álló ötleteinket.

Gameover esték

Néha nem árt megnyomni a kikapcsoló gombot: a Skawa munkatársainak és barátainak rendszeresen játékos, interaktív estéket szervezünk. Pizza, sör és felejthetetlen sztorik biztosítva.

Meetupok

Munkatársaink részvételét a különféle meetupokon örömmel vesszük és teljes mellszélességgel támogatjuk.

 

Nyári gyakorlat

Rendszeresen fogadunk nyári gyakorlatra egyetemistákat, akik belekóstolhatnak a startup-műhely működésébe. A gyakorlat során az őket érdeklő területen képzést, folyamatos támogatást biztosítunk, ráadásul az éppen futó projektekben önálló feladatokat kapnak.

Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk