A csapat

Hajzer Júlia

Recruitment Business Partner

  • A humánközpontú toborzás-kiválasztás specialistája

  • 2008-ban szerezte Humán erőforrás menedzser diplomáját

  • 10+ év tapasztalat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés és ügyfélkapcsolati területen

  • Több, mint 5000 főt számláló kapcsolati háló nemzetközi szinten

  • Negyedévente minimum 120 fő interjúztatott jelöltTAPASZTALAT

Munkaerő-kölcsönzés

Sok éves tapasztalat munkaerő-kölcsönzési területen; többek között egy telekommunikációs vállalat toborzás-kiválasztási projektjének országos koordinátoraként 1 éven belül 1500 fő sikeres felvételi folyamatát menedzselte.

Munkaerő-közvetítés

Nemzetközi és hazai (budapesti és vidéki) munkaerő-közvetítési projektek, az elmúlt 4 évben IT/Telco és mérnöki területre fókuszáltan, elsősorban specialista, vezetői munkakörökre vonatkozóan. Szektorok & iparágak: Autóipar, Bank/Biztosító, Csomagolóipar, Fordítóipar, Gyógyszeripar, Kereskedelem, Gyártás/Termelés, Ipari automatizálás, IT/Telco, Közigazgatás, Légiipar, Média, SSC, Szolgáltatóipar, Vasútipar

Piackutatás/Bérfelmérés/Versenytárs-elemzés

Több éves tapasztalat piackutatási és -elemzési projektek koordinálásában, egy adott iparág, szektor feltérképezésében megadott munkakörök alapján.

Fejvadászat & direkt megkeresés

Kreatív és "out-of-the-box" gondolkodásmódjának köszönhetően a csapat Sherlock Holmes-a.

Ezek a legkedveltebb toborzási módszerei. A direkt megkeresés során csak a potenciális jelölt neve és munkaköre ismert, fel kell kutatni az elérhetőségeit és felmérni szakmai ismereteit.

A fejvadászat pedig egy olyan keresési módszertan, amely során egy megadott munkakör vagy az annak megfelelő tevékenységi kör alapján azonosítunk be potenciális jelölteket, felvesszük velük a kapcsolatot és felmérjük alkalmasságukat és érdeklődésüket az ügyfél által kínált pozíció iránt.

Mivel számos közvetítési, piackutatási és bérfelmérési projektet koordinált már, egy új megbízás esetén a leghatékonyabb keresési módszertan kiválasztása rutinművelet számára.

Tevékenysége a Skawa-nál

Eddigi munkatapasztalataira alapozva a Skawa-nál a leghatékonyabb jelölt- és ügyfélkezelési folyamatokat építi ki és ezeket újra meg újra optimalizálja.

Hitvallása

Számára alapelv, hogy a professzionális hozzáállás mindenkit megillet. Legyen szó kollégáról, jelöltről vagy egy ügyfélről. Mindig naprakész, maximálisan felkészült és elkötelezett, hogy megtalálja a sikeres együttműködés kulcsát. Magát a személyt helyezi előtérbe, mivel hitvallása, hogy a HR legfőképp a folyamatos, átlátható és precíz kommunikációval egyenlő. Mindenkori célja a releváns munkakör megtalálása az álláskereső részére, valamint a jelölt érdekeinek a képviselete.

jhajzer@skawa.hu

+36 30 820 0164


Rólunk

A csapat

Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk